Loslaten en oppakken

Een inspirerende bijeenkomst over overdracht binnen familiebedrijven

Het overdragen van een familiebedrijf is een complex proces dat vraagt om een integrale aanpak. Het Opvolgingshuys organiseert samen met de Ondernemende Commissaris een compacte en informatieve bijeenkomst waarin de belangrijkste invalshoeken aan de orde komen. Wat moet u doen; wat vooral niet? Waar moet u allemaal aan denken bij zo’n traject? Bent u er klaar voor? En: als het proces al loopt, in welke fase bevindt u zich dan op dit moment en wat staat u nog te doen? Ook de opvolgers krijgen heel wat op hun pad. Wat staat hen te gebeuren en waar doen zij goed aan? Tevens zullen we stilstaan over hoe u met goed bestuur een degelijk fundament legt onder de opvolging.

Een voorproefje van wat aan de orde komt vindt u in bijgaand artikel: klik hier voor het artikel.

Bent u eigenaar van een familiebedrijf, een (potentiele) opvolger of vanuit een andere rol (bijvoorbeeld als financier of commissaris) betrokken bij een overdrachtsproces binnen een familiebedrijf dan is deze bijeenkomst zeker iets voor u.

Wilt u meer informatie over deze bijeenkomst, of u alvast aanmelden als deelnemer neem dan contact op met Mirjam de Vries via info@opvolgingshuys.nl of 035-5280126.

Bijeenkomst: LOSLATEN EN OPPAKKEN

Datum: dinsdag 25 november
Tijdstip: 16:00 – 20:00 uur
Locatie: Midden Nederland
Kosten: 95,- euro voor de eerste deelnemer en € 75,- voor iedere volgende deelnemer bij gelijktijdige aanmelding. Prijzen zijn exclusief BTW, en inclusief eten en drinken.
Deelname als adviseur, intermediair of commissaris is uitsluitend mogelijk als u een ondernemer meeneemt.


Opvolgingshuys gelanceerd!

Welkom! Er zal niet veel nieuws zijn, maar op termijn zullen we bijvoorbeeld een salonachtige bijeenkomst gaan doen, of een avond waar een van onze klanten vertelt. Hierover zullen we onder ‘Berichten’ melding doen. Berichten die we publiceren zullen automatisch als nieuws worden gepubliceerd op de Linkedin profielen van onze Huysbewaarders.